NAISTEN ITSEPUOLUSTUS

Suoraviivaisia ratkaisuja, jota sinä voit kulkea turvallisesti.

Naisten itsepuolustuskoulutuksen ovat kehittäneet lähitaistelun asiantuntijat. Koulutus pitää sisällään myös fyysistä harjoittelua, sillä hyvä kunto on toimintakyvyn perusta. Me emme opeta miten juostaan karkuun. Me opetamme, miten puolustetaan omaa koskemattomuutta, kun pakotietä ei enää ole.

Image

OLE SOTURI - älä ole uhri!


Naisten itsepuolustus on erinomaista kuntoilua. Tunnit koostuvat itsepuolustuksesta, toiminnallisen harjoittelun perusteista ja kuntothainyrkkeilystä. Sadoille naisille pitämiemme koulutusten perusteella osaamme rakentaa tehokkaan itsepuolustustunnin, jossa vahvistat itsetuntoa, kohotat kuntoa ja opit puolustamaan itseäsi ja lähimmäistäsi.

Tule mukaan koulutukseen!

Itsepuolustusta

Opit toimivimmat tavat kamppailla pystyssä, maassa ja erityishuomioita vaativissa tiloissa.

Tilapäisvälineiden käsittelyä

Omaksut hahmottamaan käden ulottuvilla olevat apuvälineet. Opit käyttämään lähiympäristön välineitä itsesi puolustamiseksi.

Turva-ajattelua

Tunnistat uhan tunnusmerkit ja väkivaltaisen käytöksen. Opit rauhoittamaan puhumalla ja löytämään reitit perääntyä.

Fyysistä harjoittelua

Vuodatat hikeä, sillä se on parempi, kuin vuotaa verta. Perehdyt fyysiseen harjoittelun ja itsepuolustuksen yhdistämiseen.

Haluatko ohjata naisten itsepuolustusta?

Kanssamme saat parhaat mahdolliset edellytykset menestyä!

Nämä sinun on hyvä tietää koulutuksistamme:

•• Koulutuksestamme vastaavalla Lindalla on erinomainen kokemus opettamisesta ja vahva tausta itsepuolustuslajeista.

•• Naisten ja miesten fyysinen ero tarkoittaa eroa myös niissä tekniikoissa, mitkä toimivat tiukassa tilanteessa. Me tiedämme, mikä toimii, kun hyökkääjällä on fyysistä ylivoimaa.

•• Pidämme asiat yksinkertaisina. Sinulla on mahdollisuus omaksua enemmän, lyhyemmässä ajassa.

•• Perustelemme opetuksemme aina myös teorialla. Huomioimme kamppailutilanteissa juridisen vastuun.

•• Ohjaajakoulutukseen ovat tervetulleita sekä miehet että naiset.

Katso tulevat koulutukset
Image

Osaatko toimia, jos kohtaat väkivaltaa?

"Naisiin kohdistuva väkivalta on epäreilua. On ikävää myöntää, että nainen on kamppailutilanteessa yleensä altavastaaja. Se ei kuitenkaan tarkoita, etteikö nainen voisi puolustaa koskemattomuuttaan tehokkaasti. Pitää vain tietää, mitä tehdä, mutta sitäkin enemmän uskaltaa toimia. Rohekutta ja taitoa pitää olla yhdessä naisen kokoisessa paketissa.

Kannustan sinua parantamaan valmiuttasi tunnistaa väkivaltaa ja uhkia. Autan sinua luomaan parhaat mahdolliset keinot toimia, kun tilanne käy tukalaksi. Olemme räätälöineet tekemisen juuri naisten tarpeisiin. Koulutuksemme on ainutlaatuinen. Se antaa mahtavat valmiudet ohjata naisten itsepuolustusta. Oppi jonka saat, saattaa jonain päivänä pelastaa terveyden, mutta pahimpana  päivänä säästää jopa jonkun hengen."

Linda Puukko
Naisten itsepuolustuksen pääkouluttaja

Image
Image

Itsepuolustus on meillä osaavissa käsissä

Moi! Olen Linda. Vastaan siitä, että naisten itsepuolustus on parhaalla tavalla juuri sinua palvelevaa. Tietämykseni kamppailulajeista on tarttunut mukaani vuosien harjoittelun tuloksena. Todisteena tästä on Defendon mustavyö.

Itsepuolustuksen harjoittelu täydentyy toiminnallisella treenillä. Vauhdikkaan tekemisen ohessa, kuin salaa, opit myös tehokasta itsepuolustusta. Harjoittelu saa olla hauskaa, vaikka teemat ovatkin välillä arjen reaaliteettien kovettamia.

Kun opiskelet kanssani, voit olla varma, että nautit siitä mitä teet, ja hyödyt siitä, mitä opit!

Lue Lindan blogi

Tutustu naisten itsepuolustukseen

Katso videolta, mitä naisten itsepuolustus on käytännössä. Jos haluat ohjaajaksi, koulutukset alkavat pian, joten tule mukaan.

Tsekkaa koulutuskalenteri